maandag 1 juni 2015

Luchtschip D-Day plus 8

Zondag werd werkelijk een overrompeling op de tentoonstelling, die meer dan 300 bezoekers over de vloer kreeg. We konden onder de middag zelfs niet sluiten en het was 's avonds tegen zevenen dat de laatste bezoeker de deur uit was.

We kregen ook het bezoek van een delegatie van het Royal British Legion, dat met een verkoopstandje de situatie van veteranen en hun gezinnen onder de aandacht bracht.

Heel wat bezoekers, zowel oud en jong, brengen vaak een heel lange tijd door op de tentoonstelling. Oudere mensen bekijken alles tot in detail en halen herinneringen op die ze van hun ouders en grootouders hoorden. Jonge gezinnen brengen de 'Groote Oorlog' aan hun kinderen bij aan de hand van het geƫxposeerde.

De films op de tentoonstelling worden ook zeer goed bekeken en gesmaakt. En velen komen uiteindelijk nog eens nakaarten bij een drankje. De teksten in het gastenboek liegen er niet om en zijn unaniem lovend. Het doet deugd dat drie jaar werk beloond wordt met de appreciatie van het publiek.

Geen opmerkingen: