donderdag 4 juni 2015

Luchtschip D-Day plus 12

Vandaag kwamen de senioren van Wibier op bezoek. Opnieuw een hele groep zeer geïnteresseerde mensen, die de tentoonstelling grondig bekeken en geduldig naar de beide gidsen luisterden en zelfs hier en daar nieuwsgierig waren na wat bijkomende uitleg. Na de uitleg werd er bij een drankje gezellig nagepraat.

's Avonds kwamen de leden van mijn fotoclub Lux Nova op bezoek, aangevuld met een aantal geïnteresseerden uit de Oost-Vlaamse Unie van Fotografie. Het is eens iets anders om je vrienden rond te leiden en hen eens een andere kant van je leefwereld te laten zien. Is er ook nog een ander leven naast fotografie. Een aantal van de aanwezige collega's zijn ondertussen kind aan huis op de tentoonstelling doordat ze er reeds fotoreportages van maakten en/of zelfs aan meewerkten. Zo is medelid Willy Lippens naast fotograaf ook een enorm gepassioneerd verzamelaar van medailles met een grondige kennis van deze materie. Hij vulde een vitrine met een stukje uit zijn verzameling. De kleinzoon van medelid Marcel Vens presenteert een schitterende audio-visuele productie over zijn overovergrootvader. Een productie die door zeer veel bezoekers aandachtig bekeken en gesmaakt wordt. Een gewaardeerde prestatie van een 17-jarige.

In Sint-Pietersstation werd op het mededelingenbord de aankondiging van onze tentoonstelling gestopt. Hopelijk komen de treinen nog op tijd voor de tentoonstelling.

Geen opmerkingen: