zaterdag 16 mei 2015

Luchtschip D-Day minus 8

Een ganse ploeg stoere mannen uit het DSMG kwam om 9 uur de begijnhofkerk binnengewaaid. In minder dan twee uren waren de tentoonstellingspanelen van de stad Gent vakkundig opgesteld. De ruimte voor de replica van de Warnefordkapel uit de kerk van Highworth en de afwerking van onze kleine cafetaria schreeuwen om afwerking. Geduld ... dat is werk voor maandag.

Guido Deseijn kwam rond 10u30 aan en was ruim anderhalf uur in stilte bezig om zijn troetelkinderen, zijn zeppelinpostkaarten, netjes en volgens een bepaald stramien te schikken in de voor hem voorziene kijkkasten.

Samen met Louis kon ik op de valreep nog twee zeppelins ophangen ... in de hoop dat de LZ37 tegen maandag niet weer op het klooster gedonderd is! Fingers crossed ...

We hebben nog een week ... Maandag komen de uniformen aan, dinsdag de medailles, woensdag het vliegtuig en tussendoor kleden we de Warnefordkapel en de cafetariapanelen aan. Donderdag plaatsen we de beeldschermen en vrijdag wordt alles gecontroleerd en gepoetst en vanaf zaterdag ... verwachten we veel volk.


 
 

Geen opmerkingen: