dinsdag 12 mei 2015

Luchtschip D-Day minus 12

Vandaag een zware werkdag achter de rug op de tentoonstelling.

Eric Bovijn bracht in de voormiddag zijn schaalmodellen van WO I vliegtuigen en voertuigen. Danny Van Severen kwam in de namiddag zijn grote en indrukwekkende maquette van het vliegveld Ten Bogaerde monteren.

Ondertussen werden de fotowanden afgewerkt, werd een begin gemaakt met het opstellen van de maquette van de crashsite en installeerde Luc Moreels de verlichting van de panelen.

Tussendoor werden nog wat kleine en minder kleine probleempjes opgelost.

Onder de middag werd met Sam Lietaert van de firma Campro onderhandeld over sponsoring. De firma Campro zal een groot deel van de verplaatsingskosten van de replica van de Morane-Saulnier L van Poelkapelle naar Sint-Amandsberg en later terug financiëren. Dat vader Pol Lietaert één van de stuwende krachten achter de bouw van de replica is zal zeker meegewerkt hebben aan deze onverwachte en zeer welgekomen financiële bijdrage. Waarvoor onze oprechte dank.

Als het vandaag een zware en drukke dag was, dan wordt het morgen superdruk want niet minder dan 5 bruikleengevers komen morgen hun bijdrage plaatsen en/of installeren.

Geen opmerkingen: